Jag erbjuder många olika behandlingar som är skräddar sydda efter kundens behov oavsett om du har ont i ryggen eller om du vill koppla av en stund. Mina behandlingar anpassas efter dina behov och är därför varierande från klient till klient beroende på om det behövs förebygga besvär eller behandla direkta problem.
Regelbunden massage motverkar trötthet och spänningar. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare, mer rörlig och får bättre cirkulation i kroppen.

Postural träning/för en kropp i balans
Postural träning har sitt ursprung i kombination med grenar inom träning, och manuella behandlingar. En felaktig kroppshållning och ett felaktigt rörelsemönster anses vara grundorsaken till smärta kroppen. Genom att korrigera hållning och rörelsemönster startar kroppens självläkning och symtom och smärta försvinner. 

​​Jag träffar mina kunder i snitt 2-6 gånger under en period på 3-6 månader. Mellan besöken tränar du hemma på ditt skräddarsydda träningsprogram.

Beroende på ditt utgångsläge så sätter vi tillsammans upp en plan för antal veckor emellan besöken och hur ofta du ska köra ditt träningsprogram. Vanligtvis rekommenderar jag 4-7 gånger i veckan.

​Verktyg för träningen är någon typ av yogakloss, ett skärp/stabilt band, en mjuk matta och en stol.

Infraröd bastu
Bastun har en skön temperatur mellan 40-60 grader. Infrarött ljus tränger in i kroppens vävnad ca 4,5 cm. Det gör att man svettas lättare än i en vanlig bastu. I en Ir-bastu svettas du upp till 2-3 gånger mer än i en traditionell bastu och i mycket lägre temperatur och det är lättare att andas i en IR-Bastu.

Den djupa uppvärmningen av muskelvävnad och inre organ leder till ett ökat blodflöde samt stimulerad hjärtverksamhet. Bastubehandlingen används både till att förebygga men även till behandla direkta problem som tex, ledvärk, hudproblem, reumatisk värk, whiplash, stela muskler samt ökar blodcirkulationen och är avstressande och avslappnande. Bastubehandlingen hjälper även mot att reducera celluliter, avlägsnar toxiner, förbränner kalorier, förbättrar hjärt-kärl konditionen och stärker immunförsvaret.

Lymfmassage med deep oscillation
Effektiv smärtlindring, Antiinflammatorisk effekt, Reducering av ödem, Förbättrad och snabbare sårläkning, Reducering av fibros, Ökad rörlighet, Minskad hudirritation

Andullationsmassage
Massagen utförs på en andullations madrass. Det är en ny typ av behandling som kombinerar vibrationer/pulserande massage med infraröd djupvärme utan att ge något obehagligt eller hårt tryck mot kroppen. 
 Den är bra vid bland annat Lymfbesvär, Spänningar och smärta, Avslappning, Fibromyalgi, Ledbesvär, artros, Reumatism, Ryggbesvär & stelhet,, Sömnstörningar, Ischias, Diskbråck, Övervikt, Stress

Klassisk massage
Svensk klassisk massage är en djupgående massage. Detta minskar värk och spänningar i muskler och leder. Passar bra för dig som har: Spända muskler, Är stel i nacke eller axlar, Lider av kronisk trötthet, Har dålig blodcirkulation, Vill öka lymfcirkulationen, Behöver sänka blodtrycket, Behöver förbättra din rörelseförmåga,

Medicinsk laser
Laserbehandling, medicinsk laser, laserterapi, LLLT eller lågeffektlaser är olika namn för att stimulera kroppens egen läkande förmåga med hjälp av ljusvågor. Metoden är kliniskt beprövad och har en bevisad effekt på olika skador och besvär i kroppen.
Absoluta fördelar med laserbehandling
Till skillnad från många andra metoder kan laserbehandling med fördel utföras vid akuta skador, inflammationer och svullnader. Detta gör att det är ett utmärkt komplement till övrig behandling vid smärta, svullnad, läkning efter operation och akuta besvär som stukningar och smärtsamma inflammationer.  Dessutom har man sett att många besvär som har varit svårbehandlade med annan typ av behandling kan svara positivt på laserbehandling.
Fördelar i korthet:
Inflammationsmodulerande, Smärtlindrande, Minskar svullnad, Påskyndar läkning, Användas på akuta skador, Användas på långvariga och svårbehandlade besvär.

Djupvågsbehandling/fasciabehandling
Denna behandling passar bra för dig med lite större besvär. Djupvågsbehandling är 4 gånger mer effektiv mot värk och spänningar jämfört med vanlig massage.
Djupvågsbehandling är en behandling av fascia/bindväv som effektivt och skonsamt ökar rörlighet och släpper på värk och muskelspänningar. Behandlingen är skonsam och behaglig.

Scanlab
Scanlab behandling är en elektroterapi med högfrekvent växelström som ger optimal lokal djupvärme, smärtreduktion och ökar elasticiteten i vävnaden. Värmen som Scanlab alstrar har en direkt verkan på blodkärlen, ger vasodilatation samt ger en behaglig muskelavslappning i området, Muskelns effektivitet ökar och stärks av den ökade blodcirkulationen. En smärtfri och behaglig strömbehandling som ger smärtlindring och cirkulationsökning.

Hotstonemassage kombinerat med klassisk massage.
Detta är en behandling med varma lavastenar där värmen från lavastenarna och mina händer tränger djupt in i muskulaturen och upplevs väldigt avkopplande.

Behandlingen är energigivande och lindrar muskelvärk, samtidigt som den ökar blod- och lymfcirkulationen. Den passar dig som gillar värme och vill koppla av ordentligt. Efteråt kommer du känna dig uppmjukad, varm och avstressad.

Gravidmassage
Ta hand om dig själv i väntans tider. Välj mellan en klassisk massage eller en lymfmassage. Den klassiska massagen passar perfekt för dig med spända muskler medans lymfmassagen passar perfekt för dig som samlar vätska i kroppen.
Jag anpassar behandlingen efter dina önskemål och behov.
Du får ligga på en bänk anpassad för gravida, som gör att du kan ligga skönt på mage under hela graviditeten.
Behandlingen går att boka efter vecka 12.


Regndroppsmassage
Det är en underbar form av medicinsk aromaterapi. En väldoftande, utrensande och avstressande behandling där terapeutiska eteriska oljor från Young Living används.
Behandlingen är mycket effektiv för rygg och nackproblem, kan bl a stärka din hälsa, din hormonbalans, ditt immunförsvar, din sömn och hjälpa kroppen att läka effekterna av stress. Ofta lindras en hel del rad problem på samma gång. Doften från oljorna påverkar även sinnet och har en avstressande och humörhöjande inverkan.
Behandlingen är från början framtagen för behandling av skolios och andra ryggbesvär. Men den visade sig även ha god effekt på många andra problem. Genom att på rätt sätt massera in eteriska oljor som är virusdödande, antibakteriella och antiinflammatoriska kan man hjälpa kroppen att korrigera förskjutningar i ryggraden.
De eteriska oljorna har också en stärkande effekt på immunförsvaret och påverkar dessutom känslocentrum i hjärnan direkt via doftsinnet. Därmed är regndroppsteknik också en välgörande behandlingsform för att avhjälpa oro och stress och åstadkomma känslomässig läkning. Oljorna är ekologiska och varsamt framställda för att bevara läkeväxternas naturligt verksamma beståndsdelar.

'